Redactiecommissie
De Redactiecommissie verzorgt het clubblad van de vereniging. Deze verschijnt 3x per jaar. Daarnaast worden aan aantal digitale nieuwsbrieven verzonden. Voor het plaatsen van een advertentie in het clubblad kunt u contact opnemen met de redactie.
De redactie beheert ook de verenigingswebsite en de Facebookgroep van CFVN.
Richtlijnen voor de aanlevering van kopij voor het Clubblad van de CFVN klik hier
Marieke van Dijk (commissaris), 06-51291121
      redactie    webmaster

Saskia Schellekens (webmaster)
Jos Waller
Sabine van den Brekel

Gebruikshondencommissie
De Gebruikshondencommissie biedt faciliteiten voor de Cesky Fousek als veelzijdige jachthond. Zij verzorgt lezingen, training, proeven en wedstrijden op het gebied van veldwerk, apporteren en zweetwerk.
Marieke van Dijk (commissaris),  06-51291121

Arie Scherbeijn
Henk Vink

Evenementencommissie
De Evenementencommissie organiseert de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch en de Jonge hondendag. Tevens is zij verantwoordelijk voor promotie van het ras op passende evenementen.

Jeanine v.d. Slikke (commissaris), tel: 0228-515706
Peter Hansum
Addy van Pouderoyen

Fokadviescommissie
De Fokadviescommissie analyseert het Nederlandse Cesky Fousek bestand op gezondheid, karakter, werkeigenschappen en exterieur; geeft fokadviezen af voor geschikte oudercombinaties; bemiddelt bij aankoop en verkoop van pups; en is behulpzaam bij het importeren van honden uit het land van oorsprong.
De commissie werkt nauw samen met de Tsjechische Cesky Fousek vereniging (KCHCF)
Harrie de Lang (commissaris), tel. 06-40136029
Dick Rutten