Inventarisatie gezondheid

De Cesky Fousek is over het algemeen een gezond ras, dat willen wij graag zo houden.
Het is van groot belang dat we voor de toekomst gezondheids-
problemen met een (mogelijke) erfelijke achtergrond goed registreren. Daarom vragen wij uw medewerking.
Klik hier

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de Cesky Fousek als ras,
       de vereniging, fokkerij en activiteiten van de Cesky Fousek Vereniging Nederland.

.

Kom met je jonge Fousek ook naar onze Jongehondendag. 14 April 2019.

De komende jongehondendag vindt plaats op zondag 14 april 2019.
Deze dag is een leuke gezellige dag met allerlei activiteiten. U kunt met uw hond kennismaken met veldwerk, een zweetspoortje uitwerken en verschillende apporteer- en wateroefeningen doen.

Meer informatie over de jongehondendag vindt u hier.

.

De komende jachtaanlegtest (JAT) vindt plaat op zaterdag 2 maart 2019.

Wilt u ons alstublieft helpen alle eigenaren met een jonge Cesky Fousek te bereiken?
Kent u iemand met een jonge Cesky Fousek (uit het buitenland / die geen lid is van onze vereniging)? Geef dan a.u.b. door dat wij deze eigenaren heel graag verwelkomen op 2 maart a.s.

Meer informatie over de JAT vindt u hier.

Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de gebruikshondencommissie.

Vindt u het leuk de verschillende evenementen samen met de overige commissieleden te regelen en leiding te geven aan de commissie, dan ontvangen wij heel graag uw reactie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze secretaris Thekla Bluemink-Holkenborg, secretaris@ceskyfousekvereniging.nl of 06–10 65 29 00.

Meer informatie  vind u  hier.

Contributie – automatische incasso

De penningmeester vraagt instemming van de leden om over te gaan naar automatische incasso van de contributie.

Heeft u bezwaar tegen het automatisch incasseren van de contributie, dan kunt u dat tot 1 maart 2019 doorgeven aan de penningmeester Peter Kluft, penningmeester@ceskyfousekvereniging.nl, zodat hij uw contributie-inning op een andere manier kan verwerken. De automatische incasso voor de contributie voor 2019 vindt naar verwachting plaats rond half maart 2019.

Meer informatie  vind u  hier.

De Algemene Vergadering vindt plaats op zondag 14 april 2019
Locatie:
de Waltakke in Lochem. Zet u deze datum alvast in uw agenda? De agenda voor deze vergadering volgt later.